پارادوکس

خود ناتوصیف، کلمه ای است که خودش را توصیف نمی‌کند.

پس کلمة "خود ناتوصیف" خود ناتوصیف است اگر و فقط اگر خود ناتوصیف نباشد

13 آبان سالروز اقدام انقلابی دانشجویان پیرو خط امام و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا است که به تعبیر حضرت امام انقلابی بزرگتر از انقلاب بهمن 1357 بود. پس از تسخیر سفارت و گروگان گرفته شدن جاسوسان آمریکایی، رابطه ایران و آمریکا به طور کامل قطع گردید و تحریم های یک جانبه ای علیه ایران وضع شد. با سپری شدن 35 سال از این اقدام کماکان رابطه خصومت آمیز میان دو کشور برقرار است و مخصوصا سیاست خصمانه آمریکا با اعمال فشار اقتصادی و سیاسی و وضع تحریم های اقتصادی رو به افزایش است.

در طرف دیگر دانشجویانی که زمانی با بالا رفتن از دیوار سفارت شیطان بزرگ و تسخیر لانه جاسوسی مشت محکمی بر دهان آمریکا زده بودند امروز پس از گذشت سه دهه از این اتفاق در چه حال و هوایی هستند؟ سه شنبه 25 آذر ماه 1393 ابراهیم اصغرزاده یکی از این دانشجویانی که زمانی به سابقه انقلابی خود افتخار می کرد و با غرور از تسخیر سفارت آمریکا سخن می گفت در بی بی سی فارسی (رسانه سلطنتی ملکه الیزابت) حاضر شد و به اظهار توبه و ندامت از گذشته خود نمود. وی که مدتی است که تغییر رویه داده و نه تنها به سابقه انقلابی خود و آرمانهایی که زمانی دل در گرو آنها داشت پشت نموده بلکه به مخالفت با آنها می پردازد در مصاحبه با بی بی سی اظهار داشت که حاضر است برای عذرخواهی از آمریکا و جاسوسانی که زمانی به اسارت گرفته شده بودند؛ هر کاری بکند. وی در ادامه بدون اشاره به کینه توزی و دشمنی آمریکا و تحریم، ترور و تحمیل جنگ هشت ساله و ... به ایران افزود: آمریکایی ها یک مشت به مازدند و ما نیز یک مشت به آنها زدیم نباید بیش از این رابطه دو کشور گروگان اشغال سفارت قرار بگیرد.

قطعا ابراهیم اصغرزاده اولین فردی نیست که چشمان خود را به روی حقیقت بسته است و از گذشته خود شرمگین و پشیمان است؛ در میان دوستان اصلاح طلب و هم حزبی وی افراد دیگری را نیز می توان یافت که دچار تزلزل شده اند و سعی در نفی و کتمان گذشته خود دارند. آنچه که جالب توجه و شایان ذکر است این است که شبکه بی بی سی فارسی به پاتوق اصلاح طلبان و انقلابیون شرمنده تبدیل شده است. به راستی می توان این مساله را امری عادی تلقی کرد؟ چرا میان کسانی که سعی در خروج از مسیر انقلاب دارند و بی بی سی فارسی مرزی وجود ندارد؟ به راستی قرابت فکری این رسانه که خود را بی طرف می داند و انقلابیون توبه کار و اصلاح طلبان ورشکسته در چیست؟ این سوال ها و دیگر مواردی از این دست نکات بسیار مهمی است که نباید از نظر دور داشت. آنچه مسلم است و زمزمه های به گوش رسیده نیز آن را تایید می کند به علت تغییر بودجه رسانه سلطنتی و تامین هزینه بی بی سی از مالیات مردم بریتانیا این رسانه با کمبود بودجه مواجه شده است و مجبور است برای تامین کمبود مالی خود و تامین هزینه های شبکه آنتن را به جناح های مختلف بفروشد و از آنجا که اصلاح طلبان بیشترین قرابت فکری را با این رسانه دارند در واقع صادق صبا مدیر بخش فارسی بی بی سی با یک تیر دو نشان را می زند؛ هم کسری بودجه شبکه جبران می شود و هم صدای شرکای سیاسی اش کماکان از این شبکه به گوش خواهد رسید.

  • rozbeh bina

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی